Vi söker borrare och sprängare.


Vill du vara med i ett växande företag, där du får möjlighet att växa i.

Vi ser en positiv framtid med både större och mindre utmaningar, alla är lika viktiga för oss. Det behövs fler viktiga deltagare till vårt team som vill ta sig an utmaningen.

Rollen som borrare/sprängare


Vi söker en borrare/sprängare som är erfaren, samt uppskattar att ta eget initiativ och kan ta egna beslut. Det är viktigt att kunna hålla dialog med beställaren. Vi har en positiv syn på alla arbeten, samt arbetslaget och det är viktigt att de bibehålls. Vi är ett team!

Dina erfarenheter

  • Flerårig erfarenhet är meriterande med bergborrning/sprängning.
  • B – körkort är ett krav för tjänsten.
  • Borrkort är meriterande.
  • Sprängkort

Dina egenskaper:

Vi ställer höga krav på ditt engagemang, samarbete och din inställning.

Som person vill vi att du är positiv och tycker om utmaningar, det är viktigt att vara lyhörd, samt känna yrkesstolthet. Det är även viktigt att du kan fatta beslut.

Då vi är ett växande företag vill vi att du känner positivitet för de utmaningar vi ställs inför. Vi arbetar starkt för en trivsam och god sammanhållning, den ska vi bibehålla.

Ytterligare information

Tillsvidare anställning med 6 – månaders provanställning. Heltid. Kan förekomma helgarbete, Placering Sundsvall/Stockholm samt andra delar i landet.

Vi erbjuder


Att få ta del i en trivsam arbetsplats där alla är lika viktiga, du får stort ansvar och tillit. Du får vara med i ett företag som växer. Vi har en variation på arbetsplatser och du kommer möta många utmaningar, du påverkar din utveckling.

Känns det intressant och är det här den utmaningen du letar efter?
Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök idag!


Call Now Button010-10 11 600